Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Jumaat, 31 Disember 2010

Say bye to 2010, Say Hai to New Diary.. : )

Hello 2011....Tepat jam 12 tgh malam ni, 1/1/11 akan menjadi sejarah baru..byk kenduri kawin time ni...

Biarkan 2010 menjadi sejarah dan jadikan 2011 sebagai lembaran baru untuk kita sama2 memperbaharui kepada yang lebih baik...

andai 2010 meninggalkan kenangan pahit buat kita, jadikan ia pengajaran untuk sama2 memotivasikan diri ke arah yang lebih cemerlang....


Untuk kawan2 yang grad tahun ni, kawin tahun ni, tunang ke..tahniah diucapkan..saya akan menyusur kemudian...hehe...

AZAM tahun baru..??? Ok rahsia...hanya cik DIARY yang akan tau...:)


My new diary...Ni akan jadi pendamping baru aku untuk tahun baru ni....semua kandungan adalah rahsia...hehe..Penyimpan rahsia mohor2 besar...




Tahun baru, sem baru.....Jadual padat gler ari selasa...huhu...dari kul 8 smpai 7 mlm..yes....berusaha....Buku2 yang perlu dikhatamkan....huhu...Oh kimia..dah 3 tahun xjumpa..akhirnye kita bertemu kembali....

Bahasa baru yang perlu dikuasai--->jepun...haha...nnt leh sembang ngn doraemon...sensei ada cakap,'kamu jgn risau, sepanjang 10 tahun saya mengajar, xda sorang pun student saya yang gagal..selalunye A..paling koman pun C...sbb bahasa jepun ni kalo lembu belajar pun, xkan dapat D...'
Ok sensei, tunjuk ajarku sifu...




Tahun ni genap 3 tahun cinta kami..ehem2...so, seperti tiap2 tahun, aku akan wat lucky star kat dia..tahun 1 wat 365 star, tahun 2 wat 730....so tahun ni ......................

1094+1 !!!!!!!!!!!!!!

Baru siapkan 400 star..huhu...

nota dikaki blog:kesilapan saya yang lepas kepada sesiapa saya, saya mohon maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki....0-0..:)

2 ulasan:

P A U L I N E berkata...

semoga berjaya untuk azam 2011..

happy new year 2011.. may love & prosperity always be with you and your family..

Suara Hati Ini.... berkata...

tq pauline...u too...

Klik Kat Cini