Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Selasa, 29 Mac 2011

Aku==Ganazzzz.????

Kejadian ini berlaku ptg td..time aku present jepun td...

Aku ni mmg spesis yang xleh duk diam...time present td, aku cucuk la pendrive aku kat cpu..
kebetulan cpu tu ada btl2 kat lutut aku...

Xpe la kan..tp, ntah macam ne ntah, ttiba je aku ter...ter..ter....dan ter melakukan keganasan terhadap pendribe aku secara xsengaja...

xpe la..aku ingat xda pape..sbb aku tgk slide aku still berfungsi...last, bila aku cabut je pendrive aku, aku tgk pendrive aku dah jadi macm ni...
.
.
.
.
.
.



Terangkat berapa darjah pun aku xtau..haha
Adeh...tlg la jangan jadi pape kat kamu wahai pendrive....i sayang kamu tau...i xsengaja nak ter'lutut'kan kamu td...hehe







Ni keadaan cik pendrive apabila dicucuk di laptop..haha
Kira bape darjah tahap tonggek dia...huhu..
nasib baik masih berfungsi sperti biasa...

Nota dikaki post:cuba banyak kan kalo bakal mak mertua tgk bnda ni..konfem dia takut tangan anak dia lak yang bengkok...haha

19 ulasan:

nur anis berkata...

huhu..sexy pendrive tu menonggek..

Suara Hati Ini.... berkata...

anis:tonggek inul...haha

zeeck berkata...

uuu~ leh tahan...

COTTON LADY berkata...

waahhhhh!!!hebat canggih sungguh pendrive u~

Insan Marhaen berkata...

beli baru je...

Suara Hati Ini.... berkata...

zeeck:tergoda ke ngn pendrive i..haha
cotton:limited edition ni...only one in the world
marhaen:ok..tlg belikan leh??hehe

fendy berkata...

bapak kan ganas ko ni. :p

Suara Hati Ini.... berkata...

fendi, ter ye..ter....bukan sengaja..haha

mr.X berkata...

ganas ganas....memang anda ganas....

Suara Hati Ini.... berkata...

mr.x:haha...terserlah keganasan...

ainraus berkata...

hahahhaa. boleh tahan ganas. :)

mykhalis berkata...

ganas rupenye awk nie..samboi nak tertonggeng die

hottest entry di blog khalis :
Dunia coklat paling lazat

Diskusi lucu antara Bill Gates dan Steve Jobs

Suara Hati Ini.... berkata...

ain:xkan xkenal kawan ko ni..haha
khalis:hehe..baru tau ke...

AtiE aBduLLah berkata...

alolo cianye pendrive tue;D
nnt ader pc fair beli baru ye.hAHA

Suara Hati Ini.... berkata...

atie:ok2...sila la bank in duit kat i dulu...hahahaha!!

zalizalu berkata...

bli yang baru laa .. kekeke.. sian2

Suara Hati Ini.... berkata...

zali:selagi masih boleh berfungsi, selagi tu jgn beli baru...haha

K.zoe berkata...

hahaha, kelakar la... tapi itu baru style, incline pendrive. susah nak dpt kat mane2..

Suara Hati Ini.... berkata...

k.zoe:tidak dkeluarkn oleh mna2 syarikat..haha

Klik Kat Cini