Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Ahad, 3 April 2011

Mak kite kate, masa kite kecik......

Mak kite kate, masa kite kecik......, kite la yang paling kecik sekali...
Cuba cari mana saya...hehe
dah mcm ketua nasyid....
kakak aku kalo tgk gmbr ni, sampai ke mlm pun dia x abis2 gelak...kejam2...



Mak kite kate, masa kite kecik......,walaupun kite kurus, tp pipi kite macam di pam2...
Perhatikan pipi itu...ada macam kena yis x....




Mak kite kate, masa kite kecik......kita selalu bergaya..berangan nak jadi model la tu..hehe









Mak kite kate, masa kite kecik......wlaupun kite ni kecik, tp kite la yang paling berani....
igt lagi, gmbr ni time kat zoo taiping..semua adik beradik kite xberani nak ambik gmbr depan binatang ni...takut kena patuk..siap nanges2 lagi..haha...last2 aku gak yang kena...huhu...
nmpak x muka ketakutan tp terpaksa...haha

berani hapenye...aku ni spesies penakut..kalo nk g kencing pun kena ada yang teman...walhal, toilet dlm rumah....huhu


Mak kite kate, masa kite kecik......kite suka panjat2...
Mak kite ckp, time ni kite sorang je yang berani nak duk kat cni..haha..xpe la, bergmbr punya pasal, on je la..kalo jatuh cedera cket je kot...haha...





Mak kite kate, masa kite kecik......dulu kita xsuka senyum, tp kite suka sengeh.....
Sengeh2.....ini lah senyuman kepuasan..haha




Mak kite kate, masa kite kecik......kite dulu cekci tau....
ops.....haha....



mak aku pernah ckp..dulu time kecik, mak aku selalu bagi aku makan vitamin, sbb nak bagi badan aku naik cket..ye er..sebab, dah la kecik, kurus lak tu....

tp...tp..tp...kenapa..kenapa..kenapa...sekarang ni mak aku ckp mungkin sbb effect vitamin yang aku makan dulu, aku dah gemuk skrg..huaaaaaaaaaaaaaa....

Nota dikaki post:biar bdn kurus, pipi mantain macam pau...haha

10 ulasan:

nur anis berkata...

comelnya waktu kecik-kecik...

Suara Hati Ini.... berkata...

anis:haha..tq2..time kecik je...rasanya time kecik smua org comey kan..hehe

Izyan Masri berkata...

HAMBOII,KEMAIN COMEL,.KIDNAP MAU ? :D

Suara Hati Ini.... berkata...

izyan:kinnap?aaaa...lari...haha

nelly berkata...

Kurus + comel = itu kamu !

Suara Hati Ini.... berkata...

kurus???hehe...silap tgk nelly...anyw, i like ur blog nelly..:)

Fariha Ismail berkata...

hye dear...
i dh follow ur blog..
i still new lg, hopefully u dpt follow my blog too... http://storyofyoungladies.blogspot.com/

still bru lg.. hope dpt tunjuk ajar u.. thank

Suara Hati Ini.... berkata...

ok dear....

nur aisya humaira berkata...

waaa,comeynye die time kecik2...:)

Suara Hati Ini.... berkata...

aisya:time kecik je..huuhuu

Klik Kat Cini