Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Selasa, 5 April 2011

Saya tgh Mengutuk ni....

AMARAN:INI POST SERIUS..

Sekarang ni hangat di perkatakan mengenai MISS MALAYSIA PAHANG 2010....

Serius, time aku tgk video yang kawan aku post kat FB,sgt2 la terkejut...

Aku rasa tajuk MISS MALAYSIA PAHANG xsesuai langsung...yang cuba la try MISS BAPOK MALAYSIA ke..ok gak kan...

ala, ko xgtau yg tu bapok pun org lain leh tau la...potongan badan ko 34-24-38 pun org tau la yg ko tu sebenarnye..LELAKI.....

tolong la..langsung xsesuai ko jadi perempuan k...Allah dah jadikan ko laki, so, bersyukur la...

aku tau la korang bukan dari keturunan yang ada kromosom XXY kan, ...sbb tu la korang ubah sana, ubah sini, kasi semua besar2 kan...


hey...korang tau dosa x...tau kan..tp saja nak mengedik wat benda ni kan...

mmg aku kutuk gler2 sapa yang anjurkan benda ni, sapa yang support benda ni, sapa yang wat persembahan, sape yang join benda ni,,,,,,

tau x sekarang dah banyak bencana dah berlaku, korang saja nak bagi DIA tambah bala yang dah ada kan...

aku malas nak upload video ngn gmbr diorg dlm blog ni...wat sakit hati je...

hey, kalo nak wat majlis macam ni, please tlg wat kat planet yang bukan ciptaan DIA...

xda maknanye kalo bapok2 ni bagi alasan nak jadi perempuan sbb dia mmg dah ada sifat keperempuanan, cuba dilahirkan jadi laki....

What the teeeeeeeeeeeeeeettttt.....

Allah dah jadi kan ko macam tu so, xyah ko bagi alasan macam tu...berdosa besar kalo seseorg hamba itu mengubah bentuk badannye untuk menyerupai jantina yang berlainan dengan nya..

so,insaf2 la wahai golongan yang seperti ini...kiamat makin dekat...takut xsempat nak bertaubat..

NOta dikaki post:meluat tgk bapok2 ni, sbb kadang2 diorg ni teramat la over....xsuka tau nyah....

21 ulasan:

nur anis berkata...

over kan diorang..terdetik jugak mula-mula tengok, kenapa bagi nama miss malaysia pahang..letak jela ratu pondan.. kan senang.dengan pengacara maknyah datin tu..

Suara Hati Ini.... berkata...

anis:tul tu..dah la gedik..suara garau..haha..bajet ayu , seksi...haha..tlg la..seksa den tgk...

Ihsan Arifin berkata...

tande kiamat. lelaki menyerupai perempuan~ hmmmmm

Suara Hati Ini.... berkata...

ihsan.:takut...huuhu

Ihsan Arifin berkata...

tu lah. makin rmi pulak. leklok laki nk jadi pompuan. haisshhhh

Suara Hati Ini.... berkata...

tu er...jadi laki kan bagus..yang xtahan tu, siap bersuami lagi..adeh...anak??

Lya Dania berkata...

stuju 100% ngan awak!apa yg bez ny nak jadi p0mpuan sedangkan Allah dah menciptakan mereka(kaum adam) sebagai lelaki..
xreti bersyukr lngsng!*geram...

Suara Hati Ini.... berkata...

lya:berdosakan kalo xbersyukurkan....

syairahmohdanuar berkata...

memang meluat.bapok over gila gedik nye -__-

lunarwolf berkata...

..tkejut gak tgk aniza idris blh nk involve tuk buat psembahan mlm tu..adoyaiii...dunia2!!~
..scr xlgsung mnunjukkan dia mgiktiraf bnda cmni...ashhhhh

Nurun berkata...

org skrg pelik2 dh.

Ihsan Arifin berkata...

eeeuuuwwwww~ insaflah cepat kannn

Suara Hati Ini.... berkata...

nurun:tersgt la pelik
ihsan:haah..takut sgt2...huhu

mykhalis berkata...

itulah..lepas tue mulalah wanita kurang pasangan.. bila orang yg dah kawen cam khalis nak tolong cakap kuat nafsu la ape la..padahal nak menolong je..hehe

Suara Hati Ini.... berkata...

khalis:ehem2...semcm je ayat..hehe

✿❤Cik Izan❤✿ berkata...

hai...salam kenal...^__^
nice blog...sgt suka entry dlm ni...

Suara Hati Ini.... berkata...

tq cik izan...salam perkenalan...tq follow

akutetapaku.com berkata...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Suara Hati Ini.... berkata...

ok...nnt saya singgah

Along Usop berkata...

tanda akhir zaman... =.=

Ihsan Arifin berkata...

rasenye jadi laki lagi bagus drpd jadi bapok jd mak nyah ;)

Klik Kat Cini