Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Rabu, 23 Jun 2010

Cik Nab Rindu Anda!!!!!!!!!!!!!!


Hey anda-anda sekalian..ni cik nab nak cakap skit ni....saya rindu anda tau x....lama x kuar meronggeng sama2...Rindu bangat ni...cik sepet, wan teng, adeq, syida a.k.a belon....huhu..

Kawan2..Ingat x time tu:
  • kita lepak kat blek syidah sama2,tgk movie..
  • bukak pose sama2...wan teng pun pose,..cian kamu wan teng...
  • g outing kat changlun sama2...lepak kat kedai mamak pokok ceri...lepak kat C-mart..
  • hey, dulu kita pernah g pizza kat jitra ngn farizan & 3 ekor beruang tu kan.hehe(jgn marah)
  • kita makan sama2 kat cafe pentadbiran, cafe C ngn cafe B..kat cafe A pun pernah kan..hehe
  • Kita g lawatan perlis sama2....
  • kita round KMK petang2 sama2...
  • Naik kereta sapu sama2....
  • G kelas sama2....
saya rindu nak meronggeng ngn anda2 lagi...
post ni saya wat khas untuk anda-anda tau....

p/s: ada cite pasal syida, roger kat aku k....




Jauh di mata..tp dekat di hati...
kita kawan sampai mati.. :)

4 ulasan:

Roronoa Zoro berkata...

salam.. aku sedar siapa diri aku.. sebelum tue aku nak gtau.. aku dah tegur khai secara elok di blog dia.. tapi x masuk dalam komen blog dia.. walaupon camtue, aku tetap cuba dan aku dapati ada dah org yg tegur dia secara elok tapi x diterima oleh dia.. dia hanya nak kata di jugak yang betol jadi aku buat entri itu..

aku hanya menjalankan tanggungjawab menegur sesama islam.. mungkin awak x baca komen lain yang berjela2 sebb awak x larat, tapi kat situ dah banyak dah explaination yg benar dan ada bukti2 yg menyokong entri aku...

but the way, aku masih sedar tahap dan batasan aku dalam menegur org.. jadi aku dah buat satu entri minta maaf..

walaupon begitu, entri itu bukanlah ditujukan kepada khai sebb aku masih yakin khai masih x insaf dan riak atas keramaian follower dia... untuk mengetahuan awak, komen2 membina yg saya buat dan komen2 menghina saya dan blogger yg menegur dia telah dia padam. salah satu hinaan yg dilemparkan kepada saya adalah babi liar.

jgn terpengaruh sgt dgn entrii dari blogger. baca dan pahami kedua2 pihak.. itulah yg terbaik..

kat sini aku sertakan link untuk kita sama2 baca.. mudah2an kita paham dalam maksud etika menegur sesama muslim..

http://www.blogzoro.com/2010/06/meruntuhkan-keegoan.html

Roronoa Zoro berkata...

anyway.. itu amoi kah? kau kelas dgn amoi rojak story ke?

Sharinginfoz berkata...

teringat masa zaman dulu2 kan

Suara Hati Ini.... berkata...

zoro:saya dah baca semua komen2 tu..walaupun mata2 pun dah juling...saya x kata kat sape2..saya x kata kat awak..saya x kata kat dia...juz umum...saya pun x sebut mana2 nama kat cana...anywhy,tq sbb sling nasihat menasihati,,,..
yup..satu kelas ngan dia....

sharing:sgt rindu zaman dulu....huhu..

Klik Kat Cini