Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Rabu, 12 Januari 2011

Jom g Hiking Gunung Pass-Yellow, Cameron


Salam...

Kepada semua warga USM mahu pun bukan, anda semua di alu2 kan untuk menyertai 1 lagi aktiviti Rakan Muda USM untuk sidang 2010/2011 ini...

Aktiviti di bawah kendalian Rakan Cinta Alam untuk sidang ini telah memilih Gunung Pass-Yellow,Cameron Highland,Pahang...

Melalui aktiviti hiking ini anda semua akan memperolehi 1 lagi pengalaman baru yang xmungkin akan dapat dilupakan...


Maklumat lanjut seperti berikut:

Tarikh:5 - 6 Februari 2011

Tempat:Gunung Pass-Yellow, Cameron Highland, Pahang

Bayaran:RM80 (bayaran ini mungkin akan dikurangkan, tapi tidak mungkin akan ditambah)

Bayaran termasuklah makanan, T-shirt, Juru pandu arah, Pengangkutan, Sijil dan Peralatan Khemah...(unit Mycsd konfem la dapat)


Untuk tempahan tempat, boleh hantar maklumkan kepada saya, dan berikan maklumat berikut:
1)Nama penuh
2)No kad pengenalan
3)No matrik
4)Saiz baju
5)Pusat Pengajian

**Boleh hantar melalui comment dibawah atau msg di Facebook atau ke no hp saya atau ym saya..

**Tempat hanya terhad kepada 38 org sahaja.

**Bayaran deposit RM25 untuk melengkapkan tempahan anda,jika anda tidak membuat pembayaran deposit, tempat akan dibuka kepada sesiapa yang membuat pembayaran dahulu..

**Bayaran deposit TIDAK akan dikembalikan sekiranya peserta menarik diri..

**Jika ada peserta luar USM yang ingin menyertai, anda tidak mempunyai insurans dibawah USM.Anda hendak lah memiliki insurans sendiri..Harap maklum..

TENTATIF PROGRAM

5 FEBRUARI 2010 (SABTU)

6.15 am : Berkumpul

7.00 am : Bertolak

10.30 am : Dijangka tiba di ’starting point’

11.00 am : ’Briefing’ dan mula mendaki

1.00 pm : Tiba di puncak Gunung Pass

Solat dan makan

2.30 pm : Mendaki ke puncak Gunung Yellow

6.00 pm : Tiba di puncak

Mendirikan khemah dan persiapan makan malam

9.00 pm : Makan malam

Game

12.00 am : Tidur


6 FEBRUARI 2010 (AHAD)

7.00 am : Sarapan pagi

7.30 am : Kemas peralatan

Regangan badan

9.00 am : Begerak pulang ke ’starting checkpoint’

3.30 pm : Dijangka tiba

4.00 pm : Bertolak pulang ke USM

7.30 pm : Tiba di USM


Lakaran Awal Untuk Design T-Shirt




XPDC Gua Gendang anjuran Rakan Muda Sidang 2009/2010




XPDC Gua Wang Burma anjuran Rakan Muda Sidang 2008/2009

Nota Dikaki Post:1 lagi pengalaman baru dalam hidup kita bakal tercipta...:)

4 ulasan:

NURFARHANA berkata...

salam..saya sememangnye berminat nk pg ni...tp tarikh ni korang tak rasa ke tk sesuai..time ni time CNY...dan semestinye akan jam gler2...tk kire la pg ke ptg ke mlm ke..ikt pengalaman saya bkn saje jam malah akan merangkak2 je tgh jalan...so blh tk korang consider tarikh tu...kite pon tk nk tentatif kite tk ikt schedule kan...hope dipertimbangkan....*seriously!

Suara Hati Ini.... berkata...

benda ni diluar kuasa saya..sy mmg xleh wat pape..lagi pun tu je la tarikh yang rakan muda leh wat..sbb kalo nk wat tarikh lain akan terlalu dekat ngn aktivit rakan muda yang lain...maaf ye..

Tanpa Nama berkata...

hi, tumpang tanya, activity yellow pass yg seterusnya ble? saya bkn warga usm, so rm80 jgk eh..

LeOzyWaniE berkata...

tanpa nama:maaf, setiap aktiviti hanya akan dibuat sekali sahaja dalam 1 tahun...so, tahun akan datang akan ada aktiviti tp aktivit kat tempat lain lak..harga untuk warga usm or luar adalah sama untuk mana2 aktiviti mcm ni,..juz insurans je kami xda utk org luar

Klik Kat Cini