Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Rabu, 19 Januari 2011

Korang pernah kena tindih x..

Kalo pernah kena tindih x time tido..kalo yang dah kawin tu lain cite la(ok ...ni bukan blog lucah k..)

Sebelum ni aku juz dgr org je cite pengalaman diorg...Kadang2 aku terfikir,btl ke semua ni...

Ok,semua nye terjawab malam td...

1st time aku terkena fenomena yang dinamakan 'kena tindih'

Aku xsure time tu pukul bape,sbb aku nk ambik hp,aku letak kat bwh katil...yang pasti aku tido lepas kul2.30pagi...

Err...aku harap tu la 1st time & kali terakhir aku rasa pengalaman ni...

Nak tau rasa dia macam ne...mcm ni:
1. mula2 aku terjaga, mata aku leh bukak,tp aku rasa badan aku langsung xleh nak bergerak..
2.mulut pun xleh nak ckp ape2..
3.rasa sesak nafas,mcm ada benda tindih kat dada..

adeh..mmg rimas gler..1 badan mmg xleh bergerak langsung..
aku mmg tido terlentang time tu,tp aku letak bantal kat badan..aku rasa nak alihkan bantal tu pun xleh...pastu aku baca je la ayat ape2 yg aku ingt(takutnye pasal..huhu)...tp juz baca dlm hati je,sbb mulut xleh bukak..Time aku baca surah al-khafirun,aku push badan aku kuat2..ok,aku dah leh gerakkan badan,tp xlarat nk bgn...

Pastu aku toleh la kepala aku ke kiri,ttiba aku rasa sesak nafas lagi,...aku nak panggil rmate aku,tp xleh,..katil rmate aku kat kanan aku..huhu..pastu aku baca g surah2..time baca inna aqtoina,aku push kuat2 g..leh gerak balek...xrasa sesak nafas dah..

pastu,aku toleh ke rmate aku nak panggil dia pastu ttiba rasa sesak nafas blek...adoi...seksa tul...aku pun baca la surah lain...sampai surah al-falaq, aku dah leh push badan aku...pastu, dah ok..aku try gak tgk kat sekeliling,nasib baik la xnampak ape2..tp kalo nmpak pun aku dapat rasakan aku xleh nak menjerit...huhuu

Td aku cite kat rmate aku..dia ckp bilik ni mmg ada pun,..dulu rmate lama dia duduk kat katil aku skrg pun pernah kena tindih..adeh....hhuhu


Xsilap aku,sebelum tido aku solat...& aku rasa aku xla lagi melakukan perkara2 yg boleh membatalkan air sembahyang tu..huhu..ntah la...tu pengalaman aku

TAPI.......

ni bukan 1st pengalaman dgn benda2 macam ni...

PENGALAMAN AKU:
1.time tahun 3,seminggu aku dmam,tp demam aku ni lain mcm sket,..rasa macam nak marah je..pastu dipendekkan cite, ustaz kata ada benda masuk dalam badan aku sbb aku langgar rumah dia..huhu..mana la aku tau ko wat rumah kat situ...mmg rasa pelik kalo bnda tu masuk dlm badan kita..

2.2nd pengalaman..hehe..pengalaman yang paling menakutkan la....pendekkan cite,ada keranda terbang kat hujung kaki aku time tido..pastu ada benda bungkus putih tido kat sebelah aku..hehe..tau kan ape benda tu kan..cerita ni panjang skit...so, nk aku story,face to face baru best kan...tp yang penting aku pun xleh nak menjerit time tu...huhu...yang scary sekali time benda tu toleh muka dia kat aku..uuuu..mcm cerita hantu x..hehe...


Nota dikaki post:ada org kata fenomena kena tindih ni adalah "'sleep paralysis"..ada gak yang kata gangguan syaitan..tp bagi aku,sapae2 yang pernah rasa dia akan dapat menilai mana satu yang btl..:)

6 ulasan:

saya_arief berkata...

seram seyh.
:D

Suara Hati Ini.... berkata...

hehe..seramkan..pe pun like your blog...very the hijau..hehe

Yana berkata...

wani!!!!!!!!!!!! aaaaaa takot!!!! T.T

Suara Hati Ini.... berkata...

haha..bilik ko dkt ngn bilik aku kan..hehe

misz sheyla berkata...

hahaha..same la kite...semalam kene...cisss

suara hati ini berkata...

la yeke..huhu..tp pas kena terus demam..huhu..dah 2 ari dah ni

Klik Kat Cini