Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Jumaat, 21 Januari 2011

Pass-Yellow..Nantikan kedatangan kami..:)

Mood:demam..sakit blakang sbb baring lama2..tp kalo bangun pening kpala..rasa nak pitam..huhu..+hidung berdarah..huaaaaaaaaaaa......



design Banner yg serabai dari orang demam..huhu..sory pengarah projek..ni je yang termampu..huhu..




Smart design..:)



5-6/2/2011:

Peserta seramai 38orang..

Sambutan yang amat menggalakkan..:)

Aku dah dapat kebenaran nak g sini..yahoo...tp mak pesan,nnt sblm g,srh semua wat solat hajat lu..minta dipermudahkan semua urusan...:)

3 tahun duk USM,xpernah mis 1 pun aktiviti cinta alam..Xpdc Gua Wang Burma,Perlis..Xpdc Gua Gendang,Perak & yang akan datang xpdc gunung Pass-Yellow....

Take note ape yang nak bawak nnt:
  1. Botol air(2,besar) sumber air adalah terhad...so,jimat2 la air untuk 2hari..hehe..:)
  2. Touchlight
  3. Baju sejuk
  4. Kasut yang sesuai untuk aktiviti hiking
  5. Baju+seluar(jean xperlu kot)
  6. Tuala
  7. Baju hujan(jika rasa perlu)
  8. Alatan mandi(mandi ke nanti..hehe)

Brang2 xyah la bwk byk2nye..sbb nnt barang2 tu korang yang kena byk sampai ke atas gunung..kang terbalik ke belakang lak..byk g brang yang kena sama2 angkat..mcm khemah,barang makanan,barang masakan...

Oh,nnt malam 5/2, ngan pagi 6/2, kita kena masak sendiri tau..so, tunjukkan bakat anda..heeheee

Pesanan untuk aku dan semua peserta hiking,jaga diri baik2...ingatlah DIA sentiasa bersama kita walau apa pun kita berada..hormat tempat orang lain..mungkin kita x nmpak apa yg nampak kita..so,berhati2 semua..jgn terlalu yakin, jgn terlalu takut..kerjasama amat penting disana..:)

Tolong ingatkan aku dan aku tolong ingatkan kamu...



Nota dikaki Post:bila demam nak kebah ni..huhu



2 ulasan:

P A U L I N E berkata...

wish u have a nice day there@!!!

Suara Hati Ini.... berkata...

tq pauline..:)

Klik Kat Cini