Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Khamis, 8 Julai 2010

Best jugak sehari UniMap ...: )

4/07/2010(ahad)..ni ari adik perempuan tunggal aku daftar masuk kat uniMap..kos ijazah sistem elektrik...so, berbekalkan 2 org driver, ktrg pun g la perlis..bertolak kul 5.30pg dari parit buntar (ngantuk gler)...huhu...

kanak2 yang telah selamat di hantar ke unimap itu adalah budak ni...
.
.
.
.
.
.

saya ulang sekali lagi,..adik ye....bukan kakak..(saiz bdan menjadikan saya seperti anak bongsu lak..hehe)....
ni la kanak2 yang bersemangat sgt nak stdy kat perlis tu....
so, berakhir la zaman persekolahan dalam kalangan kami sekeluarga...
dia ni umur nye 19 tahun ye..saya ulang, 19 tahun, bukan 29..(haha)...
adik bongsu pun umur 18,so, dah xda yang sekolah dah dlm family saya...:)


(mcm gambar tampal lak)ktrg sampai kat unimap kul 9.00 pagi...xsessak langsung..xmacam penang ni..tima aku daftar kat usm, perghh...hebat gler trafik kat cni...


xrugi msuk unimap ni...walaupun baru bergelar universiti (dah 8tahun), tp best..salah satu sbb nye....hehe...laki dia comey2..ahhahahahah!!!!!!!!!(rugi x minat fizik dulu)...



korang pernah g g kat pendaftaran mana2 universiti, kolej atau pun sekolah mana2, yang time hari pendaftaran ada pameran,siap ada konsert g..menari salsa, mexico siap,...

pergghhh...cool gler budak2 unimap ni....xbosan sgt nak tunggu abis pendaftaran...



ni la aktivit sampingn yang dilakukan olek 2 kanak2 sementara tunggu abis pendaftaran...



unimap dapat tapak baru..besar gler der...tp, aku rasa mcm besar lagi usm ni...hehe...


invalid lak card ni...haha


gler la lab diorg macam ni..xtenang aku dlm kelas...duk tgk org lalu-lalang je..haha



Abis daftar kat induk, pastu g la kolej kediaman kat wang ulu..30 minit dari tempat tadi!!!..gler la..jauh gler..mcm ni kalo kelas kul 8 kena g kul 6.30 dah ni...haha..tp. yang x bestnye kolej kediaman ni, xda lif.....huhu..penat nak panjat tangga...nasib bek usm da kan...hehe



gler tersorot kolej ni...huhu..



pas abis daftar, ktrg g mkn kat RFC....


shopping kat padang besar...:0


kul 6.30 ktrg bertolak balek..penat der drive dari kul 6.300ptg sampai 12 malam..huhu...

mcm ner lak time aku drive leh sesat sampai kat cni..(nak lari dari tol sbnr nye..hehe)




time blek tu ktrg singgah la tesco sg petani...ambik benda ni...Aaaa...nak blue bear...ni bukan saya punya....my kakak yang bajet kanak2 tu punya...huhu..x padan ngan umur..main bear lagi..hehe



nota dikaki: hujan emas di negeri org, hujan batu di negeri sendiri,,,,.....pe pun usm still the best...go apex......(hehe)..

12 ulasan:

fendy berkata...

wah!
cantek gak unimap ea.
byk facilities diorg sume.
nice2.

Suara Hati Ini.... berkata...

cantik..sbb design diorg baru2...mcm bandar metropolitan gtu..haha

fendy berkata...

tu lah.
dulu penah dapat dip kat sane.
tapi fam xbagi g.
aisih!

nsk collection berkata...

oo...ko dapat kos pe..xpe la..dah jodoh ko kat usm..haha

Sharinginfoz berkata...

seronok kan jadi student

Sotong vs Akidah

Suara Hati Ini.... berkata...

sgt seronok...: )

fendy berkata...

dapat kos kejuteraan komputer.
time tu dapat diploma cos.
mcm best kan.
tapi tu lah,terime je lah g matrik. :)

Suara Hati Ini.... berkata...

mmg jodoh ngn komputer la..haha

fendy berkata...

jodoh ke?
kire jodoh lah kot. :P

Suara Hati Ini.... berkata...

haha..jodoh la tu...

Bijen M. berkata...

Wahh.
Dah makin maju Unimap.
Dulu sewa bangunan kedai jer.
Ha ha ha.

LeOzyWaniE berkata...

still kena guna rumah kedai sbb bangunan utama x siap pun lagi....

Klik Kat Cini