Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Selasa, 20 Julai 2010

"Mak Cik" dan Usia Beliau....

Aiiiii..Lama x update blog..sibuk sikit ngn kerje lain..hehe..

Ok ..ingt x post khas yang saya buat untuk makcik ni...kali ni saya nak wat post khas untk mak cik ni lak....mak cik ni .. sempena ari beliau dilahirkan dan yang ke 51..eh2.21 tahun,,,,.hehe....


Persiapan dilakukan... :)



Kira lilin,..kasi cukup 21...baru nmpak tua sikit..haha!!!!!!!



Muka yang menjayakan lakonan, "tayar moto ku pancit"..hehe



Tara..ni la kek yang telah siap di hias ngn 21 batang lilin...lagi byk lilin, lagi nmpak tua kan..hehe



Selepas di nyalakan lilin, mcm nak terbakar je kek ni..haha



Acara memadamkan api lilin,,,...:)



Acara memotong kek..



Antara muka yang menjayakan acara setahun sekali ini...




nota dikaki: befday mak cik ni jatuh pada setiap 15/07....lepas ni sape lak nak terkena ngn aku time befday dia..hehe(gelak jahat ni)...

7 ulasan:

Yana berkata...

51???!! dushhh!!! haha
trima kaseh la ye sbb celebrate aritu...hehe...sy sgt terharu...nsb ak xnanges, kalo x hlg macho...haha

Suara Hati Ini.... berkata...

kalo dah 51 aku xtau mcm ne ko nak tiup lilin tu..haha..tercabut gigi2...

umi berkata...

rasanya pas ni ko yang terkena dengan diri ko sendiri kot wani..
kan turn ko plak pas ni..
haha.. :)

Suara Hati Ini.... berkata...

xnak..time tu saya nak kuar dari penang ni...haha

diraja22 berkata...

rota n twisties bila la nk mkn..

akuKah.. berkata...

hahaha...yana mmg dah 51..
wani, nnti 3 nov lak ek...hahaha

Suara Hati Ini.... berkata...

diraja:p la beli..x sampai rm2 pun...hehe...
akukah:yana, saya x kata ye..haha.3 nov...time tu cuti kan..so, sori la ye..hehe

Klik Kat Cini