Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Selasa, 6 Julai 2010

Sakitnya Accident itu,,,

Td kan, aku ngn sorang kawan aku ni g la byar bil air kat pejabat PBAPP kat komtar( sebb dah dapat surat merah..hehe..walhal bil rm 5 je)..
kitrg parking la kete kat depan komtar, pastu kena lintas jalan besar..kat ctu mmg kete laju2 der....time pergi xda pe g...

time nak blek dlm kul 12.30, ktrg pun lintas la jalan.(kete tgh byk dan laju time tu).... lagi setgh meter nak sampai ke penghujung jalan tetiba......pangggggggggggg!!!!!!!!!!!!....

kitrg terjatuh kat tepi jalan..aku rasa mcm nak tercabut jantung aku ni....kuat giler azwa tolak aku sbb moto tu langgar dia..aku pun mcm x caya je pe yang dah jadi..

mmg la x truk mcm accident lain sbb moto yang langgar..tp kalo moto tu pun dah pecut mcm ribut, sakit gakkan kalo kena langgar...nasib bek moto tu x jatuh...tp agak kerek sbb dia trus je bwk moto tu..ni kes langgar lari la ni....huhu....



Nasib bek x jatuh tergolek2 kat tepi jalan tu..tp kalo dah seluar jeans ni pun koyah sakan, x ke sakit namanye tu...sblm masuk kete, aku ckp kat kawan aku ni" der, aku nak nanges ni"..dia pun jawab kat aku.."sat wei, masuk kete lu".....masuk je kete, aku pulun nanges abis-abisan..huhu...mummy...sakit....




Tu la..byk sgt dosa kan..ni DIA nak hapuskan dosa2 kecik la ni....huhu

Nota dikaki: berhati2 la di jalan raya....: ( huhu..

11 ulasan:

Sir Marcello berkata...

tue balut sendiri ke?
dah dapatkan injection?

jfook berkata...

Ouccchhh..It's painful..

jimah berkata...

weyh.. lau kite kn, kite tros dudok kat sane.. x nk bgn2 da.. hehehe..

neway, get well soon!!!

fendy berkata...

hey.
adoi,cian ko.
luke terok ke?
dah ok belum?

ikhsan berkata...

bersimpati pada anda..sbr2...

kaka berkata...

alahai...siannya..
tumpang bersedihhh...

Sharinginfoz berkata...

sakitnya..... mintak dijauhkan benda2 macam ni

Burger Paling Sedap Kuala Lumpur

cik kumbang berkata...

sakitnya...huhu
get well soon...

Suara Hati Ini.... berkata...

sir marcello:balut sendiri..lepas accident trus blk rumah lu..takut nak g klinik...nnt nurse tu wat kasar2...huhu..

jfook:mmg sgt sakit...huhu..

jimah:kalo di ikutkan ati mmg aku nak terguling je kat ctu..tp malas lak..nnt kotor baju aku..haha..tq jimah...!!!

sharing:dulu teringin nak rasa accident tu mcm ne,sbb xnah accident,..last2 Allah dah tunjuk..walaupun sikit je, tp, sakit dia....Tuhan je yang tau...

cik kumbang..: mmg sakit cik kumbang...tq cik kumbang yang comey..
fendy:kecian kan kat aku..hehe..x ok lagi..still nmpak isi dalam...huhu..nak jalan pun susah...huhu

ikhsan:huu..tq ikhsann

kaka:tq kaka...

fendy berkata...

get well soon.

LeOzyWaniE berkata...

tq en fendi...dah ok ckt ni...nak bagi kering luka ni je..

Klik Kat Cini