Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Khamis, 1 Julai 2010

Post Khas Untuk " MAK CIK "..:P

Erm....sekarang ni dah abis bulan JUN yek..makna nye, dah masuk bulan JULAI la ye..erm....tarikh ari ni bape yek? 1/7/2010...Ari ape yek? Ari khamis.

Da pe2 yang special ke...Erm....(berfikir sebentar)....Hah..ingt dah..Befday makcik ni....Mak cik mana? ala, mak cik ni ha......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hah..mak cik ni la...

teruja yer tgk kek tu..hehe...


dah makin tua hah mak cik ni...muka pun nak berkedut dah tu..patut la selalu makan tempe..hehe



Ini saja yang mampu kami sediakan...hehe..(Azwa bajet amanda)hehe



Para pelakon yang menjayakan drama untuk kasi "kezutan" untuk mak cik ni...hehe



Di mana ada dia, di situ ada saya..(ehem2)..tq sbb sanggup datang dari jauh semata2 untuk menjayakan drama "Bateri keretaku kong"..haha




lokasi yang kami pilih untuk menjayakan drama ini adalah di JAMBATAN PULAU PINANG..hhehe..eh2, xda la...nak kena langgar ngn lori leh le..
Xda la, lokasi kasarnya adalah di PULAU PINANG...


Lokasi yang terpencilnya adalah di SKY BLUE, PULAU PINANG,,hehe..cantikkan..leh nmpak jambatan pualau pinang lagi tu....




Saya dan warga produksi drama yang lain mengucapkan "SELAMAT HARI TUA" untuk cik AZWA AMANDA yang ke 21..(Saya muda lagi ye..hehe)..
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...
Amin...

4 ulasan:

umi berkata...

saya nak tekan button like tapi tak jumpa..
apekah... apekah....

Suara Hati Ini.... berkata...

oo..xpe la..kamu tulis je LIKE besar2...haha

pakcikLie berkata...

salam kenal..pakcik org PB jugak...

Suara Hati Ini.... berkata...

yup ..org PB

Klik Kat Cini