Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Selasa, 6 Julai 2010

Keluarga Saya + Produk HPA

Ok...Kali ni owner blog ni nk cite pasal my family dgn produk HPA yang berlambak2 kat rumah kami....Kami bukan lah pengedar produk HPA, juz ahli HPA je..my family begitu fanatik ngn produk2 HPA ni..bukan pe, sbb produk HPA ni adalah 100% produk bumiputra yang paling berjaya...dan yang paling pasti...100% HALAL...

Jom layan pe produk2 HPA yang telah lama menapak dalam rumah aku...
.
.
.
.
.
.
.

1. Air gas ala2 F & N...
Ni antara barang yang ayah aku xkan mis beli kalo g kat kedai HPA...manis sikit, tp ok la..My cousin semua suka minum air ni...



2. Tepung goreng...
sedap kalo nk goreng udang. ayam atau ikan..(mengikut kretiviti tukang yang memasak ye)..




3. Minuman koko radix
Serius aku terkejut beruk bika 1st time tgk benda ni...bukan pe, dah macam kedai je aku tgk..haha..rasa air ni macm milo, tp xsemanis milo...kira berkhasiat dan sihat la...



4. Minuman Herba
Air ni aku x nah minum..xyah la rasa mcm ne..ayah aku je dok minum air ni...



5. Kismis Minda
Kismis ni mak aku xkan mis beli kalo dah abis...



dalam Peti sejuk belambak botol HPA/Radix ni...


6. Air miuman HPA


4/07/2010 (ahad) yang lepas.aku ngn family anta adik perempuan aku g daftar kat HPA..kebetulan kat kangar ada Radix Fried Chicken (RFC) baru bukak kat cna..so, mak aku kata nk makan kat ctu..aku 1st time makan kat RFC tu, family lain semua dah pernah makan..so, aku xtau la keaadaan RFC tu mcm ne...dgr cite mcm KFC....pe pun, jom layan gmbr kat bwh...
.
.
.sebelum masuk aku sempat snap gmbr dpn RFC ni..besar restoran ni..


dah masuk kat dlm....wah..not bad...cantik design dia..tema oren gtu...



Kaunter dia mcm ala2 KFC kan....menu pun lebih kurang...



baju pelayan dia sgt islamic..labuh beb...wajib bertudung rasanya..(utk wanita shj ye...)



Aku suka design mesin air dia....nmpak elegen....


Set yang kitrg ambik.....Da 6 ketul ayam. air sebotol, kentang putar, kentang goreng, nugget (8 ketul)...ayam dia ada ayam organik ngn ....(erm..aku lupa la plak lagi 1 tu ape..heehee).tp dia mcm original ngn spicy la...tp yang penting dia guna ayam organik...sedap ooo...
Tabik spring kat RFC....


Siap ada menu mee bandung lagi..


siap ada sos sendiri lagi...


Tgk ni..apa ni..bilik ni yang xpernah ada kat mana2 restoran fast food yang lain..Ada surau beb...


Pe yang aku leh ckp kat cni, my family sgt suka ngn produk HPA ni..sbb produk bumiputra, halal dan sihat......: )


4 ulasan:

zairie berkata...

radix dah ade kola? barui tahu nie.. hehe

my recent post:
paul the octopus?

suhaisweet berkata...

Visiting here..nice n3..Visit mine if u free friend.. Bloody Day!

saidatul noor farhana berkata...

hye wanny..
jz drop here to say hello...=)

Suara Hati Ini.... berkata...

zairie :ada..sedap..juz manis cket..tp ok la...

suhaisweet :ok bro..: )

sai: hai cik sai....hello tu..hehe

Klik Kat Cini