Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Rabu, 21 Julai 2010

Fast Food pilihan saya..anda bagaimana.. : )

Ehem..post kali ni berkisar mengenai ranking fast food atau "Gemuk Food" untuk owner blog ni...



1. KFC
mmg layan la kalo mkan kfc ni...sedapnye hingga menjilat jari... :)



Kalo saya g KFC je, menu yang paling kerap di "order"(lebih kurang 98%), ialah Snack Plate...


Imej yang lebih mengiurkan...haha


2. Pizza Hut


xbape layan sgt pizza lain..kena pizza hut gak..baru sentap beb...


And ranking menu yang paling kerap di 'order' : Sensasi Delight...dgn lebih keju cik.. :)



3. McDonald
Mempunyai koleksi burger yang layannnn....i'm lovin' it



Double Cheese Burger...Menu pilihan selain prosperity burger.... :)..perghh...sentap perut wa....



GCB..erm..xtry g..mcm nak try,sbb mcm sdap...


nota dikaki post: Ni la makan yang membuatkan saya makin men"tembam"..huhu..
(tetiba rasa lapar lak..huhu)

4 ulasan:

ken berkata...

i like KFC =)

kaka berkata...

haha. no wonder la anda sgt tembam..:))

Photosnap Production berkata...

lme x mkn kfc
haha

Suara Hati Ini.... berkata...

ken: i like too..
kaka...: tembam=comey...hehe
photo: jom makan kfc..hehe

Klik Kat Cini