Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Khamis, 15 Julai 2010

Sama x muka aku dulu ngan sekarang.. : )

Time kemas2 folder yang bersepah td, ttiba terjumpa la 1 folder ni...tajuknye, "time Kecik Dulu"...so, aku layan la gmbr2 time muka xda masalah dulu..hehe..

Tp, yang paling pentingnye, byk gmbr bertarikh 25/07..ehem2....hehe..seorg puteri telah dilahirkan pada waktu ni.....

Jom..layannn.......
Hah..tgk..kecik2 dah pandai bergaya......



Say cheese...: )



mak kata, time nak ambik gmbr ni, saya sorg je berani panjat benda ni..sbb tu sampai sekarang saya mmg suka panjat memanjat ni...tp x nah panjat pagar sekolah ok..hehe



Ni gmbr time bedfay yang ke dua tahun,,,..:)



Kakak saya seorg yang baik..dia pinjamkan basikal ni..baik x dia...haha...(kaki x sampai pun da ati nk naik basikal..:P)



Nape rmbut aku time ni mcm abu bakar ela je..haha



Ni time umur 3 tahun...kek itu di buat sendiri oleh my mummy..my mummy sgt pandai wat2 kek ni..juz xturun pun kat anak dia,,..hehe



ni adalah gmbr yang selalu menjadi bahan ketawa oleh kakak dan adik saya..sbb diorg kata, dah macam ketua kumpulan nasyid je..duk depan sekali tu...haha!!!...


nota dikaki: dari kecik pantang tgk kamera, ptut la bila dah besar, sawan bila tgk kamera...haha..

9 ulasan:

LiFe KaMi berkata...

sama cute ler..

kaka berkata...

huiiyoo..no plat van tu ABU..
gambar last tu comey la..haha.

Suara Hati Ini.... berkata...

kami..haha..tq
kaka: 1st van ayah..comeykan plat tu..haha

:: S.h.U.H.a.d.A :: berkata...

gmbaq tadika..kecik2 jew.haha

fendy berkata...

dulu comey lah,beto2.
tapi skrg.... :P

Suara Hati Ini.... berkata...

nor:comeykan kita..hehe
fendi..cis...jeles la tu tgk kecomelan aku skrg...haha

akuKah.. berkata...

gmbar last plg comey..
haha..
ada talent ni..pasni boleh la form group nasyed..haha

Suara Hati Ini.... berkata...

nak join ke..saya tgk anda pun ada bakat nk join group nasyid ni...hehe

Tasbih Alam berkata...

Salam ukhuwah dan salam ziarah kepada pemilik blog yang indah ini.
Setelah sekian lama mepelajari bagai mana untuk menjadi seorang blogger yang baik. Kini sudah sampai masanya untuk saya membina rangkaian bersama-sama blogger hebat yang lain serta kita sama-sama berkongsi ilmu serta mempelajari untuk menjadi seorang blogger yang hebat. Semoga ianya sedikit sebanyak dapat memberi menafaat kepada kita serta rakan-rakan blogger yang lain.
Di harap kunjungan saya ini dapat mengeratkan ukhuwah sesama kita..

Wassalam

Klik Kat Cini