Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Selasa, 13 Julai 2010

Saya Punya Blue Bear..: )

Untuk pengetahuan semua, saya adalah pengguna tegar Maxis....Tp..tpkan, disebabkan saya nak sgt dapatkan 1 bnda ni, saya sanggup membeli lagi 1 sim iaitu sim celcom.....Nak tau bnda pe.....ni hah..bnda ni,,,,......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Taraa....Blue bear yang comey...
Lokasi "menculik" blue bear adalah di Tesco Extra Sg 2....




Sanggup beli sim baru semata2 nak blue bear....hehehee




Lepas daftar untuk blue bear, trus kena beli bnda ni..huhu..blue bear, kamu sepatutnye bangga dapat tuan yang sanggup berkorban untuk mendapatkan kamu,,,..:P




Dengan kehadiran Englbear ni, maka bertambah la koleksi my baby kat atas katil...hehe...
Sekian terima kasih..:)

8 ulasan:

NuR 'aQiLaH berkata...

sayer pnye BEARZIL ;)

Suara Hati Ini.... berkata...

mesti peminat brazil ni..hehe

umi berkata...

seronok gila anda tidur.
lembut-lembut semua.
nak start mengumpul jugak lah.
hehe.

fendy berkata...

hey,
agak2 aku seswai x nak simpan bear?
hee

Suara Hati Ini.... berkata...

umi...mmg seronok..tu yang selalu terbabas..haha..
fendi..eh2..anda xsesuai la..tp..anda sesuai beli je,pastu bagi kat saya...haha

cik kumbang berkata...

ngeh3~
fendy nak belikan kat ehem2 kot...lalala~

wah2...semakin bertambah la koleksi dia...=p

MieZa berkata...

nak jugak...ada lagi tak rasa2?

Mohamad Nur Hidayat berkata...

beso ke ar bear celcom ni

Klik Kat Cini