Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Jumaat, 18 Februari 2011

Kesenian atau Ke"BURUK"kan?

Ehem2....

Aku bukan la seorang yang berdarah seni..tp bak kata kak long aku, semua orang mmpunyai bakat yang sama, cuba yang membezakannya adalah bakat itu kita asah atau pun tidak je...

So, aku sebenarnya ada la bakat seni ye..juz x dia asah je..hehe..

So, balik ari tu, aku pun mencuba la aktiviti mem'buruk'kan dinding rumah..haha


Mula2 beli benda alah ni..sekeping rm2 je...disebabkan pokok ni terlalu complicated, so kena la bahagi2kan...



So, selepas dibahagikan, aku mula wat lakaran kasar



Dan hasilnye....taraaaaaaaaaaaa..(buruk gler la aku rasa)



Ok, kalo aku keje kat bahagian hiasan dinding rumah confirm kena reject awal2...haha



Tapi tu bukan je kesenian yang telah ditampal..ada banyak g..antaranye..:





Mmg flora dan fauna dah la rumah aku ni...haha...baru nampak pencinta alam sikitkan..hehe



Nota dikaki post:aku suka wat puzzle...:)

5 ulasan:

cik kumbang berkata...

lawa la yg sticker tu...
menarik sgt...

Suara Hati Ini.... berkata...

stiker mmg cntik.tp bila org ni menggubah nye terus xcantik..haha

farah berkata...

cntik gile rpuzzle yg pemandangan tu..msti sussh nak wat kan..
mencabar tu..hihi

suara hati ini berkata...

hehe..mencabar bangat...

tuyuk berkata...

creative nye dia.. ;)

Klik Kat Cini