Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Isnin, 28 Februari 2011

Yang Ditinggalkan Pasti Tinggal Kenangan...~~MRSM PS

Rindu..tp itu semua hanya tinggal kenangan...

Saat itu walaupun hanya 2 tahun, tp cukup memberi sejuta kemanisan yang xmungkin aku lupa kan..

MRSM PASIR SALAK..mengajar aku erti persahabatan, berdikari, PERCINTAAN??hehe




Kelas 5D...

sbb daftar lambat, so kena masuk kelas ni..haha..

kelas paling sempoi, paling best, paling macho, paling cun....yang penting, paling happening



Time ni kena berlakon jadi budak tadika..haha...

xsuka k berlakon...aku bila time sekolah bila orang sebut sal kena berlakon, aku rasa mcm nak lari je..tlg la..i xsuka ye berlakon2 ni..haha



Time ni main bola sepak ngn dak laki...saya ulang bola sepak ye.. bukan bola jaring ke bola baling ke...

Ganas tu..siap main ngan dak laki g...haha...


Seronok time ni..main sesama ahli kelas..


Muka masa ni masing2 sememeh je, sekarang aku tgk dah taraf model..hehe



Hehe..dulu rumah sukan kitrg warna biru..& nama rumah sukan pun, RUMAH BIRU...perghh..gler gempak nama rumah sukan..sekolah rendah pun ada nama lagi gempak kan..haha...

Suka time ni..walaupun muka burn, time kisah pe, yang penting enjoy...

eh2..napa doraemon jepun xda dlm gmbr ni yek..bukan dia rumah ni gak ke...

Doraemon jepun??hehe....sape kenal sape doreamon jepun..nyeh2...

dia xbaca blog ni kan..kang xpasal2 je bising sebab panggil dia doraemon...

sori yek wang san.....



jangan tertipu dengan seayu payung...dia laki k...haha

aku xpasti la time ni ktrg wat pe, tp nape si nik tu kena pakai tudung yek?



Minggu aktiviti...

kena sembelih ayam, cuci ayam, masak ayam, makan ayam..:).

mmg kecoh gak er time ni...


cantik x lukisan ktrg..baik korang kata cantik, kalo x.........



roomate P212,P012..hehe



gambar terakhir lepas exam spm paper biologi...

lepas tu, semua membawa haluan masing2....ada yang dah kawin kan...hehe...so, yang lain bila lagi....




hmpir 4 tahun berlalu, gmbr ini akan tetap dalam ingatan ku.....


nota dikaki post:teringat bila kena cuci bilik iron sbb x turun surau..haha

4 ulasan:

Cik Nurazrina berkata...

lawa kot gambar last skli 2..bentuk segitiga ..nice ;)

Suara Hati Ini.... berkata...

hehe..next time nak wat bentuk bulat..haha

intan.maisarah berkata...

haa..nasib baik gmbr 2 last tu ade terselit gmbo aku
kalau. dah merajuk kaw kaw dah
haha

suara hati ini berkata...

haha..majuk je keje..ada gmbr ko ke..ala, ni rsa nk delete ni..haha

Klik Kat Cini