Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Ahad, 20 Februari 2011

Tuah Pertandingan Pertama

"Salam Rakan Muda.Tahniah!anda telah memenangi pertandingan mencipta poster anjuran rakan muda..."


Ehem2...hehe
Thank You Allah..Rezeki untuk sem ni....

Xsia2 Rm 5 aku..hehe..igtkan dapat saguhati je...tahniah kepada juara,Dany....mmg xdapat disangkal lagi kekreatifan exco multimedia ni..

Menang pertandingn poster anjuran rakan muda...walaupun juz tempat ke3, alhamdullilah, 1st time aku pertaruhkan hasil keje adobe terus menang..hehe..

Tp, xcantik pun,juz rezeki aku nak menang...


Hasil kerja selama 1jam setelah copy,edit & paste..haha
Xkisah la korang nak komen xcantik pun, sape suruh korang xmasuk...benda ni budak U luar USm pun leh join..hehe



Pe pun, Tq rakan muda,,....


Nota dikaki post:Sayang rakan muda..:)

5 ulasan:

Masrom berkata...

tahniah..... murah rezeki... i follow

Suara Hati Ini.... berkata...

tq..i follow to

Hamdan berkata...

tahniah... masuk pertandingan lagi..ada rezki juara plak...

mykhalis berkata...

tahniahla menang..bukan semua orang dapat menang..

SYAZWANI KURNIAN berkata...

Hamdan : tq..hehe..doa2 la ye...
mykhalis:tq..rezeki dari Allah

Klik Kat Cini