Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Jumaat, 25 Februari 2011

Segmen :Saya dan Nama Blog...


Untuk sertai:


1. Letak header gambar kat atas ni...

2. Tulis tajuk entry..Segmen: Saya dan nama blog...

3. Tinggalkan url entry anda...

4. Tag 3 orang kawan...dan bagitahu mereka...mereka telah diTAG...Thanx..

Mudah kan???

Tarikh tamat: 15 March 2011

Segmen : saya dan nama blog


http://syadansha.blogspot.com
Ape itu syadansha..haha..
Xda ape yang special tp cukup bererti buat aku ...
Sebenarnye tu gabungan name aku ngn big teddy aku...
name aku SYAzwani, name dia SHAryzam
so, bila SYA dan SHA digabungkan, maka terhasillah SYADANSHA.BLOGSPOT.COM..
Hehe...gtu la alkisahnye..

SUARA HATI INI..
semua yang tertulis dalam blog ni adalah datang dari kat hati aku sendiri...
aku xbercakap guna mulut kalo tulis blog..
tp, hati ini yang bersuara...(ecece..)


So aku nk tag 3 blog yang aku rasa name blog dia menarik

  1. CIK KUMBANG
  2. ANABOKABANA
  3. ANJE

nota dikaki post: sekian terima kasih

6 ulasan:

Insan Marhaen berkata...

salam. muga bahagia dengan blog awak. macam IM bahagia dengan blog IM..

Suara Hati Ini.... berkata...

tq..i hope too

Novelgurl berkata...

salam ^^ hehe..betul2..hati y bersuara kan ^^

Suara Hati Ini.... berkata...

novelgurl:haha..betul3...

Alinkiwi berkata...

memang hati yang berkata-kata...mulut diam seribu bahasa....ewahhh...<--nak jugak ayat puitis...thnx join segmen ni....baru paham nama disebalik blog...

Suara Hati Ini.... berkata...

hehe..tq alin...like ur segmen..:)

Klik Kat Cini