Halaman

Blog Yang Comey, Hensem dan Cantik..:)

Followers

Khamis, 24 Februari 2011

Rambut Rebonding + Tudung == ?


Ehem..nak ty...

Apa jadi kalo perempuan rambut rebonding(ala, yang sikat guna jari tu), tp nak pakai tudung(iman xcukup), so apa jadi yek..

Jadi mcm siti ke..erm, xkot, xnampak sgt ke"rebonding"an tu..kan2...

Imej google..








TP..kalo mcm ni.....


Imej google..


Orang sekarang baru sibuk2 nak kecoh pasal bonggol unta kan, so yang ni kita nak panggil pe lak..EKOR KUDA???

Bukan pe, td aku g surau, pastu ada la sorang ni minah ni masuk..tgk kat depan macam besa je..tp bla tgk kat belakang.....

erm...erm..erm....nape, rambut rebonding tu xleh nak ikat masuk dalam anak tudung yek... ish2..sian ko...xkan xmampu beli anak tudung, rebonding leh lak kan..ke ko iron je rambut tu...cian tul aku tgk...bajet ko sorang ke la ada rambut lurus mcm tu... ish2.. xpasal2 aku mengutuk orang ari ni..

Bukan 1st time aku tgk fenomena ni, dah banyak kali dah..semua nye gaya2 nak tunjuk rambut tp dlm masa yang sama nak tunjuk dia seorang muslim.


what the tettttttttt......

nota dikaki post:macam2 manusia ni,....

6 ulasan:

mykhalis berkata...

haha..die tak perasan tue...die punye rambut ringan sangat..tak perasan

Suara Hati Ini.... berkata...

hah..rambut rejoice la katakan...seperti membuat rawatan minyak panas..haha

mirA_syuK 9088 berkata...

nk bt cm ne..kat dunia ni mcm2 manusia da..xpela..rmbut die cntik, rmbut kt x..(nada perli)

Omaq oTai berkata...

seperti sabda nabi saw,"jika ganjaran/pahala itu nmpak, tntu manusia berebut2. dan, jika azab/balasan itu nmpak, tntu manusia tidak berani melakukan maksiat/dosa."

Wallahua'lam~

Alinkiwi berkata...

super duper suke giler entry ni..memang nyampah....

jom join segmen saya...

http://akubloggertegar.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Suara Hati Ini.... berkata...

mira:rambut kita untuk suami kita je...

omaq:wallahualam

alin:saya pun..ok..nk join...

Klik Kat Cini